K.I.T.A

K.I.T.A

Friday, December 24, 2010

Segmen Review: Blog Admin K.I.T.A

Assalammualaikum..
Selamat Datang kepada semua visitor and follower
This time, kita review sikit blog admin K.I.T.A
Maybe, ada lagi daripada you all yang tak familiar (8 dapat dikesan)

Segmen ni akan memperkenalkan sedikit sebanyak pasal blog admin K.I.T.A
1- Tuan punya blog
2- Nama blog + links
3- Keistimewaan blog they all sampai wajib follow

 ZAINUL AFFANDI  study Dip in Plantation Management
Blog Zainul Graphy (klik kalau nak terjah)
"Pergi.." recent post zainul macam kene halau kan
Blog yang sempoi tapi si zainul ni pandai bab2 Graphic, kalau nak tips ke apa-apa bole tanya dia

 NAQIAH aka si_chubby study Dip in Plantation Management
Blog Pieces of me (klik kalau nak cubit pipi Qie2)
"oh Allah..i seek compassion into ur reckoning"..sama-sama aminkan doa Qie2
Blog ni smart la, majoriti post pasal real life tak tipu punya..  lagu blog dia best jugak hehe

ZAMIR ALIF aka zamircullen study Dip in Science
Blog t('.')t COLLECTING MEMORIES (click here)
"the starting of the beginning" nak tau meaning ayat tu pergi tanya dia
Blog ni best, banyak gambar every post so, tak bosan kalau nak baca.


FIE SALIM aka Cik fie study Dip in Science
Blog the pinky lolita (click if you like pink!)
"be who you want to be not what others want to see" fie cakaplah
Blog ni full colour of pink and all about Cik fie ni macam dairi siber dia la nih.
Nak tau apa dia buat hari-hari pergi la jenguk..

WAN NUR ADILAH aka W N Adilah ooh*) study dip in Science
Blog Flipping Through The Pages (click la kalau suka)
Wan cakap pulak "Muslims got to do what they got to do. Keep spreading the beautiful message of Islam" Tak paham? ask her laa..
Nice blog untuk sesiapa suka baca tazkirah ,majoriti post Wan pasal agama and kaitan dalam hidup seharian.

OPIE aka opie pia study Dip in Science
Blog What A Life!!! (klik dapat coklat)
"i'm am simple, when someone happy,i'm happy more.." ada sambungan dia nak tau pergi korek kat blog cik Opie
Blog ni bersifat natural gitu, tak tertempu kepada satu-satu subjek. Banyak bende Opie kongsi mengikut keadaan semasa.

AFIF aka Menanti Bulan study Dip in Plantation Management
Blog Nurkilan dan Kehidupanku (nak usha sila klik)
"hIduP henDaklah DiterUskan walAu apa Jua Yang BerLaku" katanya..
Blog simple and bentuk tulisan yang ringan, elok untuk siapa malas nak baca..hehe

HAFFIZ aka haffizmohdnoor study Dip in FoodTech
"friends don't hide things from each other!" cewah!!
Blog ni ada macam-macam, kalau nak tau pergi buat sport check

Okeyh, dah kenal pergi la melawat dan berkenalan
Written By: salah sorang dari admin K.I.T.A

6 comments:

  1. haha...sape aje lah yg post nih...hurmm...haha...

    hafiz....kan??haha

    ReplyDelete
  2. dah terang2 tulis posted by haffiz mohdnoor.....
    well...daaaaaaaaaaaa.........haha

    ReplyDelete
  3. hii saya singgah jejalan di blog kamu eyh :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...